fredag 25. juni 2010

Juni kveld ved elva

Juni måned er en fantastisk fin tid med sine lange lyse kvelder, og et yrende liv i skogen. Nå som kveldene er på sitt lyseste har jeg tibrakt noen kvelder ved elva i nærheten av der jeg bor, på bever post. Bever fotografering er ganske behaglig affere, Det er bare å rigge seg til ved elvekanten i skjul blant det høye gresset, med gunstig vindretning. Termosen med kaffe har jeg bestandig med, og det er godt å kunne sitte å slappe av og oppservere alt som skjer ved elva på denne tiden. Rådyret kommer av og til på besøk, kvinender og stokkender er tavelt opptatt med å fø opp små dun nøster, og borti lia bråker det fælt fra en sulten flaggspett unge. Den mest spesiell opplevelsen jeg har hatt ved elva, var da en ung bever satt rett foran staivet og spiste på noen greiner som jeg hadde dekket til stativet med.
3 kommentarer:

 1. Hei Trond !
  Takk for sist. Du har sikker mye annet å gjøre om dagen. Godt at du tar litt tid til foto også. Ser at du har fått flotte bever bilder her.

  mvh duy

  SvarSlett
 2. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


  greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants  SvarSlett