torsdag 22. august 2013

Vadefugl




Når sommeren er på hell og høsten nærmer seg, pleier jeg å dra ut til kysten for å se og fotografere fuglelivet der ute.  Mølen er som regel plassen jeg reiser til, og det en fin plass for fuglefotografen med alle sine arter spesielt på høsstrekket.  Vadetrekket pleier å være  bra der ute med arter som sandlo, polarsnipe, brusfugl, steinvender, gluttsnipe sandløper, myrsnipe, lappspov og  rødstilk for å nevne noen.  Regner med at det blir  noen turer til kysten i år også, legger ut noen bilder fra tidligere turer.

Polarsnipe

Lappspov







Dvergsnipe

Sandløper

Sandlo juv

Sandlo juv

Polsrsnipe

Myrsnipe


5 kommentarer:

  1. Så du er i gang med vadere igjen du også, håper vi vår noen fine fugletrekkdager i løpet av høsten, besøkte børsesjø i dag men der var det heller rolig.

    SvarSlett
  2. Det var et bra knippe vadere Trond, spennende fremover nå. Tok en "spontantur" til Mølen i dag, ganske stille hva vadere angår, men mye småfugl i buskene nå.

    SvarSlett
  3. Fin bildeserie av vadefuglene, likte alle.

    Ottar

    SvarSlett
  4. Smittsomt dette å fotografere vadere :-) Fine bilder alle sammen Trond, men syntes bildet av Dvergsnipa var best. Ellers tror jeg det må et par dager med dårlig vær til, så kommer vaderne tilbake.

    SvarSlett