mandag 3. desember 2012

Haukugle II

Tok en tur til skogs i dag for å se om jeg kunne finne haukugla som har hatt tilhold på ei liten hogstflate i ca en måned. Ute viste gradestokken -9, og det var overskyet med lette snøfiller i lufta. Jeg valgte allikevel å pakke sekken og ta en tur for å se om jeg kunne finne ugla. Det er bestandig godt å komme ut litt, og en vet aldri hva en kan oppleve ute i naturen. Etter litt leiting fant jeg til slutt haukugla og noen bilder ble det, men med kjedlig hvit bakrunn. Fikk også postet på noen rådyr som beitet ved Modammen, og det ble noen bilder fra bilvinduet.

6 kommentarer:

 1. fine bilder av ugla, litt synd med bakgrunn, ellers liker jeg rådyrbildene godt, fuglefotografer er i hvert fall ikke pysete, bare gled deg til -20c foto på bakkestranda i januar.

  SvarSlett
 2. Flott at den dukket opp i dag, da du hadde tatt turen ut i kulda Trond.
  Synes bildet nummer tre av ugla ble best, og bilde 2 av rådyret.

  SvarSlett
 3. he he nytter ikke å være pysete når en driver m naturfoto. vi Får håpe på en skikkelig kuldperiode i januar. Kjedlig at ugla ikke satt lavere sånn at jeg kunne fått en annen bakrunn.

  SvarSlett
 4. må være kjekt å få bilde av den flotte haukugla, begynner å bli kaldt i vest også, fin serie

  SvarSlett
 5. Gtaulerer med bilder av ugla. Ikke lett å få den med fin bakgrunn, synes det andre av ugla og det siste av rådyret er best av dem.

  SvarSlett
 6. Her har du kommet på flott fotohold av haukugla, fine bilder. De to siste rådyrbildene likte jeg best.

  Ottar

  SvarSlett